Støt op om ordningen

Jeres støtte går til indkøb af udstyr, i form af taske, hjertestarter, førstehjælpskit og sikkerhedsvest, som udleveres til de enkelte Hjerteassistenter.

En fuld udstyrspakke til den enkelte Hjerteassistent, koster kr. 10.000,-

Alle beløb er en hjælp til indkøb af udstyr. I kan vælge både at støtte med navn eller anonymt.

Jeres bidrag kan indsættes på følgende kontonummer: 9040 1290431197 - Spar Nord, Holbæk eller MobilePay: 584432

Jeres økonomiske støtte kan gøre en markant forskel!

Hjertestop er i dag en af de hyppigste dødsårsager i Danmark. Det er blot 14% som overlever et hjertestop.

For at få vendt udviklingen og gøre en forskel lokalt og på landsplan i kampen mod hjertestop, er en af metoderne at få etableret et fintmasket netværk af Hjerteassistenter, der kan stå standby og rykke hurtigt ud, når der er et hjertestop i nærheden.

Fonde og erhvervsliv er her en meget vigtig partner og det bærende element for, at vi kan etablere et netværk af frivillige førstehjælpere med den rette uddannelse og som alle har en mobil hjertestarter til rådighed og med i deres bil.

Vær med til at finansiere udstyret

Vi er en masse frivillige Hjerteassistenter, i form af brandfolk, læger, ambulancereddere, sygeplejersker og andre med en sundhedsfaglig uddannelse.

Når erhvervspartnere og fonde bidrager med økonomisk støtte, forsynes Hjerteassistenter hver især med en hjertestarter samt en app på deres mobiltelefon, som er koblet op til regionens vagtcentraler.

Med en hjertestarter i bilen, deres kendskab til førstehjælp, kvag deres uddannelse og information direkte via alarmcentralen, er der skabt grundlag for at frivillige Hjerteassistenter kan nå frem og yde den rette hjælp på kortest mulig tid.