Hvilket sponsorat passer til jeres virksomhed?

Uanset om man har en lille butik eller en stor koncern, så har man muligheden for at blive erhvervssponsor og dermed bidrage til at redde liv.

Tre typer af sponsorater er på forskellig vis forankret i lokalmiljøet og tilpasset i omfang, så alle kan være med uanset virksomhedens størrelse og økonomisk formåen. Det betyder, at man kan sponsere hjertestartere til et antal hjerteassistenter efter eget ønske og efter, hvad økonomien tillader.

Hovedsponsorat

Hovedsponsoratet er målrettet virksomheder og forretninger, der ønsker at bidrage til indsatsen med at redde liv på kommunalt plan.

Med et hovedsponsorat er virksomheden den bærende kraft i lokalområdet og den største bidragsyder til udbredelse af hjerteassistenter i den ønskede kommune.

Antallet af hjerteassistenter i et Hovedsponsorat kan variere fra kommune til kommune og aftales nærmere alt efter ønsker og behov.

Bydelssponsorat

Et Bydelssponsorat er målrettet virksomheder og forretninger, der ønsker at bidrage til indsatsen i at redde liv i lokalområdet. Som Bydelssponsor er virksomheden en markant medspiller i udbredelse af hjerteassistenter i en given bydel efter eget valg.

Bydelssponsor sponserer 5 hjerteassistenter eller flere.

Lokalsponsorat

Dette sponsorat er målrettet mindre virksomheder og forretninger, der ønsker at tage del i målsætningen om at redde liv i en by eller kommune efter eget valg.

Lokal sponsor sponserer 1-4 hjerteassistenter.